У Ковелі на вулиці Федьковича будують мережу водовідведення

У Ковелі на вулиці Федьковича будують мережу водовідведення

Сьогодні міський голова Ковеля Ігор Чайка та його заступник Віктор Жигаревич побували на вулиці Федьковича. Там ведеться реконструкція системи водовідведення дощових і талих вод.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Роботи здійснює ФОП «Тищук Павло Степанович». На них з бюджету громади передбачено 2 мільйони 140 тисяч гривень.

“Це важливий для нас об’єкт, адже ми давно обіцяли людям допомогти вирішити проблему підтоплень у цьому мікрорайоні. Неодноразово мешканці приходили до мене на прийом. Місяць тому я їх запевнив, що незабаром на їх вулиці працюватиме техніка. Найближчим часом завершиться будівництво мережі водовідведення, восени буде встановлено КНС. І на Федьковича стане жити комфортніше”, – наголошує Ігор Чайка.

Чимало жителів цієї вулиці зійшлось, щоб поспілкуватись з керівниками міста. Вони вдячні, що нарешті цей проєкт, про який вони довго просили, реалізовується. Зокрема, Анастасія Бідюк каже, є надія, що потужні дощі більше не стануть заливати обійстя та не створюватимуть клопотів ні їй, ні її сусідам.

Міський голова додає, що тепер ковельчани, які живуть тут, матимуть можливість підключитися до централізованої системи. А будівництво мереж водовідведення і надалі залишиться одним з пріоритетів для влади.

Дар’я ОНІМОВА.

Фото міськради.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%