Салат "Кролик"
Інгредієнти:
Шинка - 200 г;
Рис - 160 г;
Кукурудза консервована - 150 г;
Яйця - 4 шт.;
Цибуля ріпчаста - 60 г;
Огірок - 30 г;
Кріп свіжий - 1 пучок (15 г);
Майонез - 80 г;
Сіль - 1/2 ч. л;
Перець чорний мелений - 1 щіпка.
Для прикраси:
Сир твердий - 300 г;
Шинка - 60 г;
Маслини без кісточок - 1 шт.;
Зелень свіжа - кілька гілочок;
Морква - кілька скибочок.
Рис промити, викласти в каструлю, залити водою в пропорції 1:2 (на 1 склянку рису 2 склянки води). Відварити до готовності, потім круто зварити яйця. Очистити їх від шкаралупи, натерти на тертці.
Шинку і огірок нарізати шматочками, цибулю очистити і теж нарізати дрібними кубиками.
Яйця, шинку, цибулю і огірок з'єднати разом в глибокому посуді. Туди ж додати рис, кукурудзу і подрібнений кріп. Заправити майонезом, посолити, поперчити.
Викласти салат на блюдо, формуючи тулуб і голову кролика.
Сир натерти, посипати їм фігуру.
З шматочків шинки і сиру зробити вуха і ніс кролика, в з маслин - очі, всі елементи прикріпити зубочистками до тулуба.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта znaj.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Ухилянт не розкаявся Волинянин проведе чотири роки за гратами за збут наркотиків Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя У Луцьку відбудеться забіг «Acting for survivors» Гриблянка по-закарпатськи Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Остання путь Василя Мазурика На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця Як «годує» лісІнтерв'ю


- Опитування
- Результати