Запіканка з кукурудзяної муки
Інгредієнти:
600 мл молока;
400 г кукурудзяної крупи;
100 г розм’якшеного вершкового масла;
2 цибулини;
2 ст. л. соняшникової олії (для смаження);
2 лаврових листки;
Сіль та перець до смаку.
Наріжте дрібними кубиками 2 цибулини та підсмажте на пательні з 2 ст. л. соняшникової олії до золотавого кольору.
Висипте до каструлі 400 г кукурудзяної крупи, додайте 100 г розм’якшеного вершкового масла та цибулю. Посоліть та поперчіть до смаку, вкладіть 2 лаврових листки.
Поставте на маленький вогонь. Перемішуйте дерев’яною лопаткою чи ложкою, поки масло повністю не розтане.
Додавайте невеликими порціями молоко та продовжуйте перемішувати, всього вам знадобиться 600 мл. Коли маса загусне до консистенції густої сметани, викладіть її до керамічної форми для запікання.
Накрийте форму фольгою та поставте у розігріту до 160 градусів духовку на 1,5 години. Потім зніміть фольгу та випікайте ще 40-60 хвилин.
На поверхні запіканки має утворитись яскрава золотава скоринка. Подавайте страву як гарнір до м’яса, птиці чи риби.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта tsn.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Волинянин одержав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» Школярі до Міжнародного Дня Миру організували благодійний ярмарок На Ковельщині відбудуться бойові стрільби Увага! Розшук! У Литовезькій громаді відкрили Дія.Центр Владика Михаїл зустрівся з послом України Грибна юшка з картопляними галушками На Камінь-Каширщині рятувальники провели тренування з ліквідації пожежі в лікарні Міністр молоді та спорту України привітав волинян-учасників Олімпійських ігор та вручив... Скандальний тендер на ремонт стадіону в Ківерцях - скасованоІнтерв'ю


- Опитування
- Результати