Біля Дубового загинув голова з Дубечного

Біля Дубового загинув голова з Дубечного


ДТП за участю легковика та вантажівки сталася пообіді 27 січня біля с. Дубове біля м. Ковеля. Внаслідок кривавого зіткнення загинув не лише Дубечненський сільський голова Ковельського району: на багато годин рух автотрасою Ковель-Ратне був заблокованим…


ІА «Волинські новини» одним із перших повідомила про цю автокатастрофу. Судячи з зображень, 62-річний Анатолій Костючик, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою Renault Premium під керуванням 60-річного лучанина. Транспортні засоби злетіли у кювет і перекинулись.


Внаслідок аварії від отриманих травм загинув голова Дубечненської громади Анатолій Костючик. Водій фури фактично не постраждав, хоч і перекинувся разом із автівкою, яка «лягла» на бік, перегородивши майже всю дорогу.


Відтак, поліцейським довелося зупинити рух автотранспорту від м. Ковеля до с. Буцинь, інші транспортні засоби рухалися іншими маршрутами, доки тривали слідчі дії і пошкоджені автівки розтягували з дорожнього полотна…


Поліцейські вилучили понівечені транспортні засоби та помістили їх на арештмайданчик. 

Наймовірніше, запвтра-післязавтра в с. Дубечне відбудеться велелюдний похорон Анатолія Костючика. Оскільки вибори у воєнний час заборонені, то пиовноваження сільського голови перейдуть до секретаря органу місцевого самоврядування, його доньки.


Поліцейські вже завершили процес внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.


Всі обставини трагедії мають встановити розслоідування та судовий розгляд.


Ольга ДАНИЛЮК.

На фото ІА «Волинські новини»: автівка, в якій загинув Анатолій Костючик.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%