Моторошні подробиці кривавої ДТП біля Дубового

Моторошні подробиці кривавої ДТП біля Дубового


27 січня внаслідок лобового зіткнення легкового та вантажного автомобілів загинув Дубечненський сільський голова Анатолій Костючик. Похорон новопреставленого розпочнеться о 12.00 біля сільської церкви в цьому населеному пункті раніше Старовижівського, віднедавна – Ковельського району.


Як уже повідомляла «Волинська газета» та інші ЗМІ, ДТП за участю легковика та вантажівки сталася пообіді 27 січня біля с. Дубове біля м. Ковеля. Внаслідок кривавого зіткнення загинув не лише Дубечненський сільський голова Ковельського району: на багато годин рух автотрасою Ковель-Ратне був заблокованим…

 

ІА «Волинські новини» одним із перших повідомила про цю автокатастрофу. Судячи з викладених зображень, 62-річний Анатолій Костючик, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, виїхав на смугу зустрічного руху, обганяючи TIR, та зіткнувся із іншою вантажівкою  – Renault Premium під керуванням 60-річного лучанина. Транспортні засоби злетіли у кювет і перекинулись.

 

Внаслідок аварії від отриманих травм загинув голова Дубечненської громади Анатолій Костючик. Удар був настільки потужним, що Daewoo Lanos фактично сплющило, двигун вилетів з-під капоту на асфальт. Через лобове скло, як свідчить кров на кабіні вантажівки, викинуло і водія легковика, який ударився головою об Renault Premium… Цей удар для Анатолія Костючика виявився фатальним…


Водій фури фактично не постраждав, обійшовшись травмою голови, хоч і перекинувся разом із автівкою, яка «лягла» на бік, перегородивши майже всю дорогу.

 

Відтак, поліцейським довелося зупинити рух автотранспорту від м. Ковеля до с. Буцинь, інші транспортні засоби рухалися іншими маршрутами, доки тривали слідчі дії і пошкоджені автівки розтягували з дорожнього полотна…

 

Раніше поавідомлялося, що поліцейські вилучили понівечені транспортні засоби та помістили їх на арештмайданчик. Насправді це не так. Вранці 28 січня ТIR продовжував лежати в кюветі, його намагалися «поставити на колеса» з допомогою потужного автокрану. Але рух автотранспорту на час виконання цієї місії не перекривали.


29 січня в с. Дубечне відбудеться велелюдний похорон Анатолія Костючика. Як повідомили в місцевій сільраді, початок чину відспівування – в 12.00 біля місцевого православного храму.


Ольга ДАНИЛЮК.


На фото Романа УСТИМЧУКА: вранці 28 січня Renault Premium на місці ДТП.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%