Старшого лейтенанта легкої поведінки – звільнили

Старшого лейтенанта легкої поведінки – звільнили


Екс-офіцерку пресслужби Південного регіонального управління ДПСУ старшого лейтенанта Іванну Плантовську таки звільнили з військової служби. В історії всіх пресслужб силових структур вона залишиться особою в званні офіцера, котра і на посаду потрапила випадково, і служила недбало, і пішла зі скандалом.


Але щоб позбавитися, здавалося б, нестримної Іванни Плантовської, яка в воєнний час якимось дживом отримала дозвіл на виїзд за кордон та хизувалася фотографіями в стилі вуличної повії на тлі Ейфелевої вежі в Парижі, керівництву Державної прикордонної служби знадобилося більше місяця.


Спочатку старшого лейтенанта легкої поведінки перевели з м. Одеси до м. Житомира у відповідний прикордонний загін, але на посаду, котра не має ніякого стосунку від пресслужби. Та сховати горе-офіцерку від громадськості не вдалося, а після  чергового скандалу у соцмережах, коли вона почала хамити дописувачам, терпець у прикордонного начальства увірвався: прес-офіцер  відомства полковник Андрій Демченко, який погоджував кандидатуру Іванни Плантовської на посаду, заявив:


«На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня. В час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим».


Чи стане для інших ганебна служба та безславне звільнення Іванни Плантовської для інших військовослужбовиць, покаже найближчий час.


Ольга ДАНИЛЮК.

На фото порталу «Слово.news»: Іванна Плантовська на капоті подарованого їй «папіком» «Мерседеса» та в вульгарному вигляді в Паприжі під час рашистсько-української війни.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%