Росівниця (капусняк по-гоцульськи)

Росівниця (капусняк по-гоцульськи)

Інгредієнти:

Капуста квашена – 350 г;

Крупа кукурудзяна – 150 г;

Стегенце куряче – 1 шт.;

Шийка свиняча – 200 г;

Цибуля ріпчаста – 0.5 шт.;

Свіжа зелень (кріп або петрушка) – 0.3 пучка;

Лавровий лист – 2 шт.;

Сіль, чорний перець мелений – за смаком.

Почистіть половинку головки цибулі.

Візміть одне стегенце, промийте його і помістіть в каструлю з 2 літрами води, додайте трохи солі і зваріть звичайний курячий бульйон.

Стегенце можна вийняти. Насипте в каструлю кукурудзяну крупу і квашену капусту. Варіть суп на середньому вогні хвилин 40.

Наріжте свинячу шийку на невеликі кубики і додайте її в суп. Продовжуйте варити наш капусняк ще 20 хвилин до повного розварювання кукурудзяної крупи і розм’якшення капусти.

За 5 хвилин до закінчення приготування росівниці додайте в каструлю лавровий лист і чорний мелений перець. Наріжте кріп або петрушку і додайте в суп перед зняттям його з вогню.

Росівниця готова. Подавайте суп в глибоких тарілках в гарячому вигляді. Такий капусняк добре смакує і в холодному стані і допоможе перенести будь-яку спеку.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта ibilingua.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (507) - 88.3%
Пізно (18) - 3.1%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (18) - 3.1%