Кнедлі з карамелізованою цибулею

Кнедлі з карамелізованою цибулею

Інгредієнти:

0,5 кг вареної картоплі;

1 кг сирої картоплі;

3 ч. л. картопляного крохмалю;

2 цибулини;

2 ст. л. олії;

20 г вершкового масла;

1 ч. л. цукру;

Сіль, перець – до смаку

Відваріть картоплю, дайте трохи охолонути і розімніть її. Варити картоплю можете як почищену, так і в мундирах.

Очистіть сиру картоплю, потріть на тертці та відіжміть зайву рідину. Додайте сиру картоплю і крохмаль до відвареної, добре перемішайте.

З тіста сформуйте кульки, завбільшки з м’ячик для пінг-понгу. Для легкості створення кнедлів, можете обваляти кожну кульку в борошні.

Закип’ятіть воду в каструлі та відваріть кнедлі. Коли вони будуть готові, піднімуться на поверхню.

Тим часом приготуйте карамелізовану цибулю. На розігріту пательню додайте олію та вершкове масло.

Наріжте цибулю півкільцями та висипте на пательню. Смажте, помішуючи, до зарум'янювання цибулі.

Додайте цукор, зменшіть вогонь та смажте до готовності.

Готові кнедлі посипте карамелізованою цибулею. Таку страву можна подавати зі сметаною.

Якщо ви захочете зробити кнедлі з начинкою, тоді столовою ложкою наберіть трохи тіста, розрівняйте і в середину викладіть начинку. Це може бути солоний сир, сливи, м’ясо, гриби або все, що буде вам до смаку.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта s1.tchkcdn.com.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (543) - 87.9%
Пізно (21) - 3.4%
Яка різниця? (10) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (21) - 3.4%
Мені байдуже (20) - 3.2%