Курячі шиї на сковороді
Інгредієнти:
1 кг курячих ший;
2 зубчики часнику;
100 г твердого сиру;
1 ст. л. сметани;
10 мл майонезу;
3 ст. л. соняшникової олії;
Сіль, перець, спеції до смаку
Викладаємо курячі шиї у велику миску, солимо, додаємо улюблені спеції та залишаємо на 30-45 хвилин промаринуватися. Якщо подобається гострий смак, можна приготувати особливий маринад – змішати соєвий соус з кетчупом та гірчицею.
Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо у розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Відправляємо замариновані курячі шиї у сковороду та гарно обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.
Поки курячі шиї обсмажуються, приготуємо сирний соус. Натираємо твердий сир на дрібній терці та змішуємо його з майонезом і сметаною. Солимо і перчимо.
Подаємо смажені курячі шиї з пікантним сирним соусом або гарніром з рису, гречки, картоплі. Також їх можна запропонувати з овочевими салатами або як самостійну закуску.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Волинянин одержав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» На Ковельщині відбудуться бойові стрільби Школярі до Міжнародного Дня Миру організували благодійний ярмарок Увага! Розшук! Владика Михаїл зустрівся з послом України У Литовезькій громаді відкрили Дія.Центр Керував “під шафе” та хотів підкупити поліцейських: слідство розпочало кримінальне провадження У Луцьку “на зебрі” збили дівчину На Камінь-Каширщині рятувальники провели тренування з ліквідації пожежі в лікарні Міністр молоді та спорту України привітав волинян-учасників Олімпійських ігор та вручив...Інтерв'ю


- Опитування
- Результати