Курячі шиї на сковороді

Курячі шиї на сковороді

Інгредієнти:

1 кг курячих ший;

2 зубчики часнику;

100 г твердого сиру;

1 ст. л. сметани;

10 мл майонезу;

3 ст. л. соняшникової олії;

Сіль, перець, спеції до смаку

Викладаємо курячі шиї у велику миску, солимо, додаємо улюблені спеції та залишаємо на 30-45 хвилин промаринуватися. Якщо подобається гострий смак, можна приготувати особливий маринад – змішати соєвий соус з кетчупом та гірчицею.

Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо у розігрітій сковороді до золотистої скоринки.

Відправляємо замариновані курячі шиї у сковороду та гарно обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.

Поки курячі шиї обсмажуються, приготуємо сирний соус. Натираємо твердий сир на дрібній терці та змішуємо його з майонезом і сметаною. Солимо і перчимо.

Подаємо смажені курячі шиї з пікантним сирним соусом або гарніром з рису, гречки, картоплі. Також їх можна запропонувати з овочевими салатами або як самостійну закуску.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (569) - 87.4%
Пізно (23) - 3.5%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (23) - 3.5%
Мені байдуже (20) - 3.1%