Гнізда з фаршу
Інгредієнти:
700 г фаршу;
2 скибочки білого хліба;
300 г печериць;
1 скл. молока;
1 яйце;
1 цибулина;
100 г твердого сиру;
Сіль, перець, приправи – за смаком.
Насамперед замочуємо скибочки булки в молоці.
Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини.
Сир натираємо на великій тертці.
Печериці нарізаємо тонкою соломкою.
До м’ясного фаршу додаємо яйце, розм’якшений хліб разом із залишками молока, а також одну частину цибулі. Солимо, перчимо та ретельно вимішуємо фарш.
Приготуємо грибну начинку. Для цього на олії обсмажуємо іншу частину цибулі до прозорості. Додаємо до цибулі подрібнені печериці та обсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Додаємо сіль, перець, приправи до смаку.
Застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо трохи олією. З фаршу беремо жменьку, як на котлетки, формуємо кульки з поглибленням та викладаємо на деко.
У такі імпровізовані кошики ми й викладатимемо начинку. Посипаємо зверху кожне гніздо тертим сиром.
Ставимо деко у розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами, зеленню та подати до столу.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Питання руба З Днем працівника лісу! Волинські сумоїсти здобули нагороди на чемпіонаті Європи У Луцьку відбудеться Науковий Пікнік Бив та ґвалтував: на Волині чоловік закрив у хаті жінку та спалив її паспорт В ОДА відбулася зустріч з власником харківського м’ясопереробного підприємства, що переїжджає... Шість об'єктів на Волині потрапили до розширеної мапи "Туристичних магнітів" України У Володимирі привітали лісівників з професійним святом Волинських рятувальників привітали з професійним святом ЛісівникиІнтерв'ю


- Опитування
- Результати