Пиріг з ревенем та полуницею
Інгредієнти:
Для тіста:
500 г борошна;
200 г молока;
15 г дріжджів;
150 г цукру;
4 яйця;
80 г вершкового масла;
Олія рослинна.
Для начинки:
400 г полуниці;
400 г ревеню;
50 г цукру;
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю;
Цукрова пудра.
У глибоку миску налийте молоко, додайте дріжджі та цукор. Збивайте міксером до повного розчинення дріжджів. По одному вводимо у суміш жовтки, продовжуючи збивати.
Потім додаємо м’яке вершкове масло, частинами просіяне борошно та замішуємо руками тісто. Воно має бути дуже ніжним і м'яким. Вимішуємо протягом 8-10 хвилин, за необхідності підсипаючи борошно, поки тісто не стане гладким і перестане прилипати до рук.
Покладіть тісто у глибоку миску, змащену невеликою кількістю рослинної олії, щільно накрийте харчовою плівкою та поставимо в тепле місце на 1-1,5 години.
Полуницю та ревінь нарізаємо невеликими кубиками, поміщаємо у глибоку миску, засипаємо цукром і крохмалем, ретельно перемішуємо.
Перекладемо 2/3 тіста у форму та розтягнемо його по периметру, створюючи з боків невеликі бортики. Решту тіста розкочуємо тонким шаром.
Рівномірно викладаємо начинку та закриваємо другим шаром тіста. Робимо надрізи гострим ножем.
Випікаємо пиріг протягом 40-50 хвилин у розігрітій духовці при 180°С.
Після охолодження посипаємо пиріг з ревенем та полуницею цукровою пудрою.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Питання руба З Днем працівника лісу! Волинські сумоїсти здобули нагороди на чемпіонаті Європи У Луцьку відбудеться Науковий Пікнік Бив та ґвалтував: на Волині чоловік закрив у хаті жінку та спалив її паспорт В ОДА відбулася зустріч з власником харківського м’ясопереробного підприємства, що переїжджає... Шість об'єктів на Волині потрапили до розширеної мапи "Туристичних магнітів" України У Володимирі привітали лісівників з професійним святом Волинських рятувальників привітали з професійним святом ЛісівникиІнтерв'ю


- Опитування
- Результати