Свинячі медальйони з гірчицею
Інгредієнти:
1 кубик овочевого бульйону;
40 мл свіжих вершків;
Гірчиця;
Оливкова олія;
Вершкове масло;
1 свиняча вирізка, приблизно 600-700 г;
25 мл сухого білого вина;
500 г консервованих грибів.
Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.
Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.
У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).
Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.
Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.
Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Ухилянт не розкаявся Волинянин проведе чотири роки за гратами за збут наркотиків Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя У Луцьку відбудеться забіг «Acting for survivors» Гриблянка по-закарпатськи Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Остання путь Василя Мазурика На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця Як «годує» лісІнтерв'ю


- Опитування
- Результати