Гречаники

Гречаники

Інгредієнти:

200 г свинячого фаршу;

200 г курячого фаршу;

100 г гречки;

2 ріпчастих цибулі;

2 ст. л. томатної пасти;

1 яйце;

5 ч. л. пшеничного борошна;

1 ч. л. цукру;

Сіль, чорний мелений перець – до смаку;

Олія рослинна – для смаження.

Варимо гречку у воді у співвідношенні один до двох, охолоджуємо.

У глибоку миску кладемо весь фарш та відварну гречку. Розбиваємо сюди яйце, солимо та перчимо.

Доповнюємо продукти однією дрібно нарізаною цибулиною. Перемішуємо та посипаємо двома чайними ложками борошна. Знову вимішуємо гречаники до однорідності.

В окрему миску кладемо дві чайні ложки борошна та розмішуємо його з сіллю та перцем.

З готового фаршу ліпимо акуратні котлетки. Обвалюємо їх у суміші борошна з сіллю та перцем. Викладаємо гречаники на розігріту сковорідку з рослинною олією та смажимо з обох боків до рум'янцю.

В іншій сковороді обсмажуємо цибулю, що залишилася. Доповнюємо її томатною пастою.

У чашці з 2 ст. л. води розмішуємо решту борошна. Виливаємо суміш у сковороду. Додаємо сіль, перець і цукор. Розмішуємо та готуємо до загустіння.

Тушкуємо гречані котлетки у томатному соусі близько 20 хвилин на слабкому вогні. Соковиті гречаники готові.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (568) - 87.4%
Пізно (23) - 3.5%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (23) - 3.5%
Мені байдуже (20) - 3.1%