Салат «Пепепілка»

Салат «Пепепілка»

Сьогодні Волинський технікум НУХТ пропонує вашій увазі страву (загинайте пальці) смачну, легку, святкову, винятково корисну, ще й із вигляду – суперкласну! 


Щоб нашаманити цієї смакоти, вам потрібно взяти салатну суміш (продається готовою в супермаркетах),15 перепелиних яєць, 10-15 помідорчиків черрі, 6-10 кульок моцарелли (найкраще, коли яйця, помідори, сир приблизно однакого розміру).

Для заправки знадобиться 100 г майонезу, 50 мл оливкової олії, лимонний сік або оцет із водою, 0,5 ст. л. цукру, гірчиця, сіль, приправи (перець, базилік, орегано тощо).

Відварюємо перепелині яйця, очищуємо, розрізаємо навпіл. Помідори черрі та моцареллу розрізаємо на дві або чотири частинки (щоб отримані шматки вийшли такої ж величини, як яєчні).

Для заправки змішуємо майонез, гірчицю, олію, лимонний сік або оцет, сіль, цукор, приправи (кожен із інгредієнтів додавайте, залежно від власних смакових уподобань, а хто на дієті – може обійтися без майонезу).

На тарілку викладаємо салатну суміш. Якщо маєте цілі листки салату, то не ріжте їх ножем, а порвіть руками. Зверху на салат викладаємо вперемішку помідори, порізані навпіл яйця та моцареллу. Поливаємо цю красу заправкою і – смачного!

Салат «Монастирський»

раджу спробувати любителям корисного овочу – моркви.

Інгредієнти: 300-400 г моркви, 3-4 яйця, 3-4 зубці часнику, сметана або майонез для заправки, сіль.

Моркву та яйця відваріть до готовності, почистіть і натріть на крупній терці. Посоліть та заправте сметаною чи майонезом. Якщо любите, додайте часник. Чекали чогось складнішого? Вибачте і – смакуйте!

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%