Батальйон «Світязь» тримає під контролем центр Вуглегірська

Батальйон «Світязь» тримає під контролем центр Вуглегірська Про ситуацію в районі Вуглегірськ-Дебальцево повідомив Антон Геращенко.
Другий день ідуть бої за Вуглегірськ. Серед тих, хто захищає місто він нападу бойовиків батальйон волинської міліції «Світязь».
Раз-по-раз в інформпросторі з’являються різні новини про те, хто контролює місто. Сьогодні вранці повідомляли, що ведуться бої за половину населеного пункту. Офіційну позицію оприлюднив нещодавно радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко: Вуглегірськ і Дебальцеве перебувають під контролем України.
«Говорив з начальником донецької міліції В'ячеславом Аброськіним і з хлопцями зі спецбатальйону міліції «Світязь» про ситуацію в районі Вуглегірська –Дебальцевого. Вуглегірськ та Дебальцеве – наші!» – написав він у «Фейсбуці».
За його словами, вчора в другій половині дня терористичні угруповання наступали на Вуглегірськ і навіть зайшли на одну з околиць цього містечка. Однак ввечері в результаті точних артилерійських ударів і сміливих маневрів наших танкістів ворога було зупинено.
«Бої тривають на околиці Вуглегірська в бік Єнакієвого. Там по-геройськи тримає оборону 13 територіальний батальйон ЗСУ. А в самому Дебальцевому центр міста тримає під контролем батальйон міліції спецпризначення «Світязь», – зазначив Геращенко. –  Штаб АТО і Генштаб повністю в курсі ситуації навколо Вуглегірська і повинні ухвалювати всі необхідні рішення для ефективного відбиття атак й оборони цієї ділянки. Після втрати Донецького аеропорту справа честі нашої армії захистити Вуглегірськ та Дебальцево від наступу противника, сили кого до того ж не безмежні».
Але дещо раніше, сьогодні ж, комбат і колега Антона Геращенка у парламенті Семен Семенченко заявив, що Вуглегірськ уже взяли бойовики.
Олена ЛІВІЦЬКА.  

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%