Фарширований перець в духовці

Фарширований перець в духовці

Інгредієнти:

10 перців;

500 г м’ясного фаршу;

2 морквини;

1 цибулина;

2 зубчики часнику;

200 г твердого сиру;

0,50 склянки рису;

200 г майонезу;

2 ст. л. олії;

Сіль, перець, спеції.

Чистимо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою м'ясорубки або блендера.

Фарш беремо готовий або приготуємо самостійно і додаємо до нього цибулю, часник, солимо та перчимо.

Промитий рис відварюємо до напівготовності.

Моркву чистимо і миємо, натираємо на великій тертці та обсмажуємо на сковороді з додаванням олії.

Твердий сир подрібнюємо на тертці. Окремо у мисці змішуємо сир із майонезом, перемішуємо.

З’єднуємо м’ясний фарш з рисом. Начинка може бути найрізноманітнішою за вашим смаком: овочі, м'ясний фарш, сир, печериці, інші компоненти. Наприклад, фарширований перець з курячим філе та соєвим соусом, з квасолею або кус-кусом, бринзою та яйцями, помідорами і моцарелою.

Перці миємо, розрізаємо на дві половинки у вигляді човників, видаляємо ніжку і насіння. У кожну частинку перцю вкладаємо начинку, зверху кладемо шар моркви, а після цього сир із майонезом.

Деко або форму для випікання змащуємо соняшниковою олією, викладаємо в неї фаршировані перці, випікаємо у розігрітій до 180°С духовці близько 50 хвилин. Фарширований перець у духовці можна приготувати також в рукаві.

Готові апетитні перці подаємо зі свіжою зеленню.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (569) - 87.4%
Пізно (23) - 3.5%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (23) - 3.5%
Мені байдуже (20) - 3.1%