Овочеве рагу
Інгредієнти:
700 г картоплі;
500 г капусти;
2 шт. моркви;
2 шт. цибулі;
3-5 ст. л. соєвого соусу
100-150 мл води;
Сіль, чорний перець – за смаком;
Приправа до картоплі;
Рослинна олія.
Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.
Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.
Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.
Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.
Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.
На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.
Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.
Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.
Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.
Ароматне та апетитне овочеве рагу готове
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта fayni-recepty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Як «годує» ліс Остання путь Василя Мазурика Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати