Кримський янтик з м'ясом

Кримський янтик з м'ясом

Інгредієнти:

Борошно пшеничне 400 г;

Олія соняшникова 2 ст. л.;

Окріп 250 мл;

Сіль 2 ч. л.;

Яловичий фарш 400 г;

Цибуля 1 шт.;

Часник 4 зубчики;

Перець чорний мелений за смаком.

Приготуємо тісто. У миску просійте борошно, додайте сіль та рослинну олію. Перемішайте.

Зробіть у борошні заглиблення, влийте окріп і замісіть тісто. Тісто має бути еластичним.

Дайте тісту «відпочити» 30-40 хвилин.

Приготуємо начинку. Покладіть в миску 350 г фаршу, велику цибулю і часник. Подрібніть все за допомогою блендера.

Додайте до фаршу 60 мл холодної води, сіль та чорний перець.

Тісто поділіть на 12 частин.

Кожну частину розкатайте в тонке коло. На одну половину кожного кола покладіть одну столову ложку фаршу, а другою половиною закрийте. Закріпіть краї.

Добре розігрійте сковороду та покладіть на неї коржики. Смажте на сухій сковороді під кришкою – на середньому вогні (приблизно по 3 хвилини з кожного боку).

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта stravy.net.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (579) - 87.1%
Пізно (24) - 3.6%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.6%
Мені байдуже (22) - 3.3%