Кримський янтик з м'ясом
Інгредієнти:
Борошно пшеничне – 400 г;
Олія соняшникова – 2 ст. л.;
Окріп – 250 мл;
Сіль – 2 ч. л.;
Яловичий фарш – 400 г;
Цибуля – 1 шт.;
Часник – 4 зубчики;
Перець чорний мелений – за смаком.
Приготуємо тісто. У миску просійте борошно, додайте сіль та рослинну олію. Перемішайте.
Зробіть у борошні заглиблення, влийте окріп і замісіть тісто. Тісто має бути еластичним.
Дайте тісту «відпочити» 30-40 хвилин.
Приготуємо начинку. Покладіть в миску 350 г фаршу, велику цибулю і часник. Подрібніть все за допомогою блендера.
Додайте до фаршу 60 мл холодної води, сіль та чорний перець.
Тісто поділіть на 12 частин.
Кожну частину розкатайте в тонке коло. На одну половину кожного кола покладіть одну столову ложку фаршу, а другою половиною закрийте. Закріпіть краї.
Добре розігрійте сковороду та покладіть на неї коржики. Смажте на сухій сковороді під кришкою – на середньому вогні (приблизно по 3 хвилини з кожного боку).
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта stravy.net.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Як «годує» ліс Остання путь Василя Мазурика Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати