Смаженина з капусти по-мисливськи
Інгредієнти:
Квашена капуста – 800 г;
Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
Морква – 1 шт.;
Масло вершкове 73% – 60 г;
Паста томатна – 40 г;
Борошно пшеничне – 20 г;
Мисливські ковбаски – 150 г;
Чорнослив – 4 шт.;
Лавровий лист – 1 шт.;
Сіль і перець чорний мелений – за смаком.
У великій сковороді розігрійте половину масла і викладіть у неї капусту. Тушкуйте 20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додайте борошно, перець, лавровий лист і перемішайте.
Цибулю і моркву очистіть і помийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубій тертці. Спасеруйте на другій половині масла до золотистості. У кінці додайте томатну пасту і 50 мл води.
У капусту додайте пасеровку, дрібно нарізані мисливські ковбаски і подрібнений чорнослив. Протушкуйте разом 5 хвилин, додавши сіль, перець і цукор. Лавровий лист видаліть і подавайте до столу.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта stravy.net.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Як «годує» ліс Остання путь Василя Мазурика Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати