Смаженина з капусти по-мисливськи

Смаженина з капусти по-мисливськи

Інгредієнти:

Квашена капуста 800 г;

Цибуля ріпчаста 1 шт.;

Морква 1 шт.;

Масло вершкове 73% 60 г;

Паста томатна 40 г;

Борошно пшеничне 20 г;

Мисливські ковбаски 150 г;

Чорнослив 4 шт.;

Лавровий лист 1 шт.;

Сіль і перець чорний мелений за смаком.

У великій сковороді розігрійте половину масла і викладіть у неї капусту. Тушкуйте 20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додайте борошно, перець, лавровий лист і перемішайте.

Цибулю і моркву очистіть і помийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубій тертці. Спасеруйте на другій половині масла до золотистості. У кінці додайте томатну пасту і 50 мл води.

У капусту додайте пасеровку, дрібно нарізані мисливські ковбаски і подрібнений чорнослив. Протушкуйте разом 5 хвилин, додавши сіль, перець і цукор. Лавровий лист видаліть і подавайте до столу.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта stravy.net.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (579) - 87.1%
Пізно (24) - 3.6%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.6%
Мені байдуже (22) - 3.3%