Печеня з лисичками
Інгредієнти:
Гриби лисички – 300 г;
Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.;
Індичка, філе – 700 г;
Картопля – 1 кг;
Часник, зубчики – 4 шт.;
Сметана – 3 ст. л.;
Сіль і чорний мелений перець – за смаком;
Олія – 1.5 ст. л.
Очистьте й подрібніть цибулю. Подрібніть до смаку гриби.
Розігрійте олію у сковороді. Підсмажте цибулю впродовж 2-3 хвилин. Додайте лисички й смажте ще 10 хвилин.
Чисте й просушене філе індички наріжте на однаково невеликі шматки, додайте м’ясо до суміші у сковороді й готуйте 15 хвилин.
Очистьте й подрібнить квадратиками картоплю.
Очистьте й подрібніть ножем часник.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Підготуйте керамічну каструлю для духовки.
Викладіть в каструлю картоплю, часник і підсмажене м’ясо з грибами й цибулею. Додайте сметану, сіль, спеції й перемішайте.
Запікайте печеню впродовж 1 години. Подавайте гарячою, у каструлі.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта stravy.net.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Як «годує» ліс Остання путь Василя Мазурика Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати