Суп-пюре з гарбуза та печериць

Суп-пюре з гарбуза та печериць

Інгредієнти:

200 г гарбуза;

200 г печериць;

2 картоплини;

1 помідор;

Корінь петрушки;

1 цибулина;

2 ст. ложки рослинної олії;

5 стаканів води;

Сіль, перець та інші спеції за смаком;

Зелень.

Гриби та цибулю нарізати невеликими шматочками, подрібнити корінь петрушки в блендері чи вручну. Перемішати все та обсмажити на рослинній олії (підійде як соняшникова, так і оливкова).

Картоплю та гарбуз, порізані на брусочки, залити гарячою водою та варити близько 10-ти хвилин.

Додати обсмажені овочі, порізані помідори, сіль, перець та інші спеції за смаком і варити до готовності на невеликому вогні.

Готовий суп подрібнити в блендері, а перед подачею додати зелень для аромату та смаку. В суп можна також додати сухарики або їсти його з грінками.

Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайта smakuivdoma.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (618) - 86%
Пізно (28) - 3.9%
Яка різниця? (14) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.3%
Мені байдуже (30) - 4.2%