Гарячий вінегрет

Гарячий вінегрет

Інгредієнти: 

Олія соняшникова 100 г; 

Буряк 1 шт.; 

Морква 2 шт.; 

Картопля 3 шт.; 

Капуста білоголова 200 г; 

Цибуля ріпчаста 1 шт.; 

Паста томатна 20 г; 

Горошок консервований 200 г; 

Сіль, перець – за смаком; 

Зелень за смаком. 

Овочі очистьте та помийте. Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію. 

Буряк наріжте кубиками і покладіть у розігріту олію. Смажте 10 хвилин. За цей час наріжте соломкою моркву, картоплю наріжте брусочками і покладіть у каструлю. Смажте, помішуючи, ще 10 хвилин. 

Капусту і цибулю нашинкуйте та додайте в каструлю. Томатну пасту розведіть у 100 мл води і влийте до овочів. Посоліть, поперчіть і готуйте ще 10-15 хвилин. 

Наприкінці приготування додайте горошок і зелень, перемішайте і вимкніть вогонь. Одразу подавайте до столу. 

Смакуйте з задоволенням! 

Фото з сайта shuba.life. 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (597) - 86.3%
Пізно (24) - 3.5%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.5%
Мені байдуже (29) - 4.2%