Гвардійські кухарі

Гвардійські кухарі

 Секрети приготування різдвяних страв

Головною подією Святвечора є спільна вечеря,  яку називають "Святковою вечерею", відповідно готують на передодні Різдва 24 грудня, саме в цей день наші військові кухарі починаючи з п`ятої ранку, взялися до приготування пісних страв на стіл, які подають на цю вечерю, використовуючи святкову розкладку меню.

«Перед тим, як подавати святкову вечерю, насамперед застеляємо стіл скатертиною і підкладаємо сіно та ставимо дідуха, як символ старших поколінь та життєвого циклу і передачі традицій з покоління в покоління. Він є своєрідним містком між минулим та майбутнім», - каже військовий кухар Марія.

Віталій МИХАЛЬЧУК,

пресофіцер.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (612) - 86.1%
Пізно (26) - 3.7%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (30) - 4.2%