Бограч по-закарпатськи

Бограч по-закарпатськи Інгредієнти: 

Сало копчене 100-150 г; 
М'ясо 1 кілограм (яловичина, свинина або баранина); 
Картопля 700 г; 
2  цибулини; 
Морква 2-3 шт.; 
Перець солодкий 2 шт.; 
Томатна паста 3-4 ст. л.; 
Часник 2-3 зубчики; 
Гострий мелений перець 1 щіпка; 
Сухі приправи для гуляшу 2-3 щіпок; 
Сіль, зелень за смаком; 
Паприка солодка 1,5 ч. л. 
Сало нарізаємо кубиками і топимо в гарячому котлі. 
М'ясо для бограчу вибираємо без кісток, але з сухожиллями. Для цього підійде лопатка або гомілка. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і кидаємо в котел. Весь час помішувати, щоб м'ясо не приставало до стінок казанка. 
Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями. коли з м'яса випарується весь сік, додаємо до нього цибулю. 
Чистимо моркву і натираємо на тертці. Додаємо в казан. Смажимо до м'якості. 
Чистимо часник і солодкий перець, нарізаємо. Додаємо до м'яса солодку паприку і через хвилинку солодкий і гострий перець, часник, томат, спеції. Перемішуємо і доливаємо водою, щоб вона злегка покрила м'ясо. Тепер додаємо сіль, знову перемішуємо і тушкуємо практично до готовності. 
Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до м'яса. 
Пробуємо на смак підливу, досолюємо, якщо потрібно. Додаємо нарізану зелень і дотушковуваємо до готовності. Потім даємо настоятися хвилин 15 і кличемо компанію до столу. 
Смакуйте з задоволенням! 
Фото з сайта stravy.net. 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (597) - 86.3%
Пізно (24) - 3.5%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.5%
Мені байдуже (29) - 4.2%