Пісні тефтелі

Пісні тефтелі Інгредієнти: 

Рис 1 скл.; 

Вода 2 скл.; 

Морква 1 шт.; 

Цибуля 1 шт.; 

Печериці 300 г; 

Олія 50 мл; 

Сіль за смаком; 

Перець чорний мелений за смаком; 

Борошно 30 г; 

Зелень 10 г. 

Для підливи: 

Сік томатний 300 мл; 

Вода 150 мл; 

Крохмаль кукурудзяний 0.5 ч. л.; 

Сіль за смаком. 

Рис промийте і зваріть у підсоленій воді до готовності 20 хвилин. 

Овочі почистьте, цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубу тертку. На сковороду з олією відправте моркву і цибулю та обсмажте до напівготовності. 

Гриби наріжте невеликими шматочками і додайте в сковороду. Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні, поки не випарується волога. 

Рис розімніть ложкою, додайте до нього грибну засмажку, трохи подрібненої зелені і перемішайте. 

З маси сформуйте невеликі тефтельки і запаніруйте в борошні. Викладіть їх на сковороду. 

Для підливи змішайте томатний сік, воду, крохмаль, щіпку солі й перемішайте. Залийте підливою тефтельки, доведіть до кипіння і тушкуйте 10 хвилин. 

Подавайте готові тефтельки, поливши підливою і посипавши зеленню. 

Смакуйте з задоволенням! 

Фото з сайта cdn.meta.ua. 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (614) - 85.9%
Пізно (28) - 3.9%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (30) - 4.2%