Рецепт
Мішечки з грибами і сиром готувати дуже просто, а страва вийде смачною та вишуканою – обіцяє ведуча кулінарної рубрики, заввідділення харчових технологій Волинського коледжу НУХТ Тамара ПАХОЛЮК. Та й салат здивує вас оригінальним смаком і апетитним виглядом. Отож…
Мішечки з грибами і сиром
Інгредієнти:
Cвинина, балик – 700 г,
Гриби, смажені чи мариновані – 300 г,
Часник – 2-3 зубчики,
Сирок на кшталт «Дружба» – 150 г
Сіль та перець
Спосіб приготування:
М’ясо порційно нарізати і відбити. Кожен зі шматочів повинен бути тонким та не дуже маленьким. Потім на кожну з відбивних, притрушених сіллю та перцем, розкласти по скибочці сиру, нарізані гриби і пару пластинок часнику. Збираємо у мішечок по краю відбивних та зчіплюємо їх зубочистками. Кожен мішечок потрібно покласти у фольгу, згорнуту у вигляді корзинки й викласти на деко. Зверху також накриваємо фольгою. Ставимо мішечки в духовку на 25 хв. із фольгою, потім її знімаємо і доводимо, за необхідності, до красивого рум’яного кольору.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Як «годує» ліс Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через Луцьк «Нас на русскую бабу проміняв»? Мудрик став на хибну стежку Тимощука? У Волинський прикордонний загін потрібні медики, водії та кухаріІнтерв'ю


- Опитування
- Результати