Рецепт

Рецепт

Мішечки з грибами і сиром готувати дуже просто, а страва вийде смачною та вишуканою – обіцяє ведуча кулінарної рубрики, заввідділення харчових технологій Волинського коледжу НУХТ Тамара ПАХОЛЮК. Та й  салат здивує вас оригінальним смаком і апетитним виглядом. Отож…

Мішечки з грибами і сиром

Інгредієнти:
Cвинина, балик – 700 г,
Гриби, смажені чи мариновані – 300 г,
Часник – 2-3 зубчики,
 Сирок на кшталт «Дружба» – 150 г
 Сіль та перець
Спосіб приготування:
М’ясо порційно нарізати і відбити. Кожен зі шматочів повинен бути тонким та не дуже маленьким. Потім на кожну з відбивних, притрушених сіллю та перцем, розкласти по скибочці сиру, нарізані гриби і пару пластинок часнику. Збираємо у мішечок по краю відбивних та зчіплюємо їх зубочистками. Кожен мішечок потрібно покласти у фольгу, згорнуту у вигляді корзинки й викласти на деко. Зверху також накриваємо фольгою. Ставимо мішечки в духовку на 25 хв. із фольгою, потім її знімаємо і доводимо, за необхідності, до красивого рум’яного кольору.


  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (68) - 86.1%
Пізно (3) - 3.8%
Яка різниця? (2) - 2.5%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (1) - 1.3%
Мені байдуже (4) - 5.1%